torstai 29. lokakuuta 2009

Silmukat sotkussa

Eilen sain aikaa nämä oranssit osuudet. Ylempään kuvan tekeleeseen meni melkein kaksi tuntia kun silmukat karkailivat, putosivat ja eksyivät. Ne käyttäytyivät kaikin puolin keljusti koko illan ajan. Nyt ne pitäisi kursia kokoon ja samalla metsäsää kaikki karkulaiset ruotuun.

Ihan sama tässä suorassa kappaleessa. Kudottaessa vasen reuna ja näin oikeinpäin katsottuna piilossa oleva oikea reuna lenkitti ja kadotti silmukat jatkuvasti. Kaikki muut tutkittiin, mutta ei katsottu kelkan harjaspyöriin, joista viimeiseksi nypin edellisenkin kutojan nöyhtät ja langanpätkät irti. Ei ihme, että homma sekosi tämän tästä. Kaunista raitaa, mutta täytyy purkaa ja yrittää ensi viikolla paremmalla onnella uudestaan.
Tässä ensimmäisen tunnin tekeleeni. Villalanka meni hieman kokoon kun nakkasin muun pyykin matkassa pesukoneeseen. Valkoinen lasirengashelmi toimittaa lukon virkaa kun nyörin päät on solmittu kiinni. Puuttuu vain loput ommelten kiinnitettävät helmet tai paljetit. Tietysti seitä voi käyttää näinkin tai vetää lukon eteen ja koristella solmitut päät. Katsotaan, mitä aika ja ajatukset tuovat mukanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti