keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Keitettyä spagettia

Kroppani ja aivoni ovat ihan lötköjä. Polveni ovat närkästyneet kahden päivän tukeutumisesta lattiaan elvytys- ja kierittelyharjoituksissa. Kermakuorrutteeksi päälle menin tänään syysloman kunniaksi qigongin tunnille. Jalat ovat kuin keitettyä spagettia eikä käsien tilanne ole yhtään parempi. Kahden päivän tietopuolen tunkeminen liian pienelle aivokapasiteetin kovalevylle ottaa koville tässä iässä. Päivän päätteeksi meinasi sairaskohtausta näyttelevät "kuolla" käsiin kun kovalevy ilmoitti toimintavirheestä vaikka oireet olivat päivän selvät etenkin kun potilas oli maalattu harmillisen hyvin oireittensa mukaisesti. Oikeassa tilanteessa sitä tuntee itsensä niin avuttomasti, että soittaa piipaa-auton melkein ensitöikseen paikalle. Toimintani ja ratkaisuni olivat melko luovia ja erikoisia, mutta erikoista varmaan muutenkin on se, että suurin osa opeistani tulee hevosmaailmasta sidoksista alkaen.

2 kommenttia:

  1. Oivan kuvan olet laittanut kertomaan tunnoistasi. Niinhän se on kun äkkiä tulee liikaa tietoa ja tekemistä, hetken kestää sulatella, onneksi kumminkin selvisit ettet joutunut potilaaksi.

    VastaaPoista
  2. Loppupäivästä tuli kiemurreltua yläilmoihin, mitä kummallisimmin tavoin. Kuva tuli sähköpostilla joku aika sitten eläinmaailman ihmeellisyyksien kanssa. Sopi eiliseen olotilaani loistavasti. Nukuinkin melkein kellon ympäri ja aamulla olin vähän turhan jäykkä.

    VastaaPoista