keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

NIISK!

Eilen töistä lähtiessäni kurkkuni tuntui karhealta ja aivastin yhden kerran (17.30). Kiinan tunnille päästessäni kurkkuuni oli asettunut pikkuruinen siili piikit harallaan nukkumaan (18.15). Kuuma vesi Finrexin kera rauhoitti tilannetta sen verran, että sain keskittyä mongertamaan. Kieliopintoni ovat siinä jamassa, että tiedän kuulleeni sanan joskus aikaisemmin, mutta mitä sana on Kiinaksi, sitä en muista. Illalla kotiin tullessani olin syväjäädytetty (21.30). Lämmin suihku auttoi ja kuumalla juomalla yritin hukuttaa piikkisian, joka könötti vakaasti henkitorveni mutkassa. Simahdin kuin kastunut tuikku (22.22) kunnes heräsin aamuyöllä pakastettuun olotilaan (3.50). Villavaatekerta lensi myöhemmin lattialle (4.30) ja jälleen muutaman tovin jälkeen keräsin sen ylleni (5.05). Kohta olikin aika antaa uutiskatsaus esimiehelle ja työtovereille (8.30). Puoleen päivään mennessä eläin kurkussa on vaihtunut joksikin tuntemattamaksi ja nenän tiivisteet vuotavat. Nihkeään oloon auttoi lämmin suihku ja huutavaan vatsaan mikroaalto pyttipannu (13.30). Olo on silti tuhnuinen ja unelias. Tämä pikavirus tuntuu oikaisevan mutkat suoriksi. Ehkä sillä on vielä yllätyksiä olemattomassa takataskussaan. Niisk.

2 kommenttia:

  1. Nyt lepäät ja pidät itsestäsi huolta vaikka jalkakylvylläkin helpotusta, höyryhengityskin vanhan kansan neuvoja, sitten hiki pintaan vaikka 10 peiton alla.
    Ei sitten liian aikaisin töihin, pärjäile.

    VastaaPoista
  2. Juu, nokosia olen nykinyt tämän tästä koko päivän ...

    Taisin toivoa viime toukokuutta paria pientä tautia vuodessa ettei kerralla vaivu viikoksi horrokseen. En kyllä tarkoittanut tätä, että muutaman kuukauden välein olen sairauslomalla. Olen varmaan vuoden aikana ottanut 20 vuoden lomapäivät käyttööni. Ennen ei juurikaan tullut kuumetta, mutta nykyään tuntuu tulevan aina. Ikä, tehokkaammat pöpöt vai molemmat?

    VastaaPoista