tiistai 11. marraskuuta 2008

Bokseri ja mansikkalakritsaa

Tämä kaulakoru on letitetty kolmeen eri väriseen punertavaan vaijeriin. Se on kevyt kaulalla, mutta yksikertaisen näyttävä (hiplaajia riittää). Tein jäljelle jääneestä pätkästä lukottoman rannekorun. Vaijeri venyy sen verran, että menee peukalon päältä yli. Korussa on käytetty oranssin punertavia 4 mm lasihelmiä, kirsikkakvartsia (Luxonia) ja mustaa kiveä. Ying yang riipus on keraaminen, jonka olen saanut helmien korjauspalkaksi. Riipuksessa tietenkin papukaijalukko.

Alla Leijona ystäväni syntymäpäivälahja: karneolia, vuorikristallia ja onyksia ja akaattikolikko sekä muutama swarovski. Korunosat hopeaa. Lahjat teen yleensä jalommista metalleista. Itse olen yliherkkä vain maidolle, joten käytän yleensä hopeoituja osia ja muuta testattua korumetallia.

Mansikkalakritsa puoli on käsitelty ja bokseri osuus on jäljellä. Olo on kuin seinään törmänneellä. Käytin aamulla etukäteen hankkimani option olla kotona tämän päivän. Nenä tuntui vielä hieman jäykältä, yläleuka paksulta ja suun aukominen hieman aristi. Olen hieronut ahkerasti sormenpäillä nenän alapuolella olevaa arkaa kohtaa ja nenä ainakin tuntuu lähes normaalilta ja suukin aukeaa entiseen malliin. Yöllä vähän jomotti, joten otin kipulääkkeen ja tein kotoa yhden eilen unohtuneen työn. Olen syönyt porkkanakeittoa ja vatsa huutelee jonkun kiinteämmän perään. Pitäisikö testata, miten suuvärkki ottaa vastaan risottoa a la Rusina. Täytyy sulattaa 2 dl pikku purkki ja jatkaa isommalla, jos kakkuhakut toimivat suht koht normaalisti. Pelkään purevani eilen tikatut ikeneni vereslihalle. Mutta kun on NÄLKÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti