maanantai 21. tammikuuta 2008

Talvihorros

Onkohan tse tse kärpänen puraissut minua, kun aina nukuttaa? Karhut heräävät talviuniltaan kun on harmaata ja leutoa. Minä taas vaivun syvempään talvihorrokseen kun on harmaata, synkkää ja leutoa. Pikku pakkanen ja luminen maa piristäisivät kummasti. Nukuttaa aamulla ja nukuttaa illalla. Toiset väittävät, että kahvin juonti piristää, minä hotkaisen mukillisen ennen nukkumaan menoa ja nukuttaa aina vain paremmin. Suklaa onkin parempi stimulantti kuin kahvi, mutta sen syönti kasvattaa vatsamakkaraa , joten sitäkään ei voi nauttia siinä määrin kuin piristykseen tarvittaisiin.

Esitellään joululahjoja kun uusia koruja on suunniteltu vain ajatusasteella. Ideat uinuvat aivoaineksen rutussa ja mutkassa odottamassa toteutusta. Toivottavasti parhaat pysyvät muistilokerossa tallessa. Nauhaan pujotettu kivi on parhaimmillaan ihan omana itsenään.

Yksinkertainen punainen lasisydänhelmi puuvillanauhassa ihmiselle, jolle sydänkivet ovat ilo ja harrastus. Ikävä kyllä sydämen muotoisia kiviä en omistanut, joten piti soveltaa.

Härkänaiselle narukoru ruusukvartsista. Kenties äiti ja tytär kilpailevat jälleen, kumpi korua saa käyttää???

Kaksosen kaulalle narukoru tiikerisilmistä.


Upea osittain hiottu ametistin muhkura kauniissa lilassa nahkanauhassa. Kohteena ametisteista tykkäävä vesimies. Melkein yhtä iso kokonaan hiottu tiikerinsilmä kaksoselle nahkanauhassa. Kaksi kokonaan sileäksi hiottua ametistia kahdelle muulle vesimiehelle.Härkänaiselle iso ruusukvartsikukka oranssilla karneolilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti