perjantai 25. tammikuuta 2008

Kurja viikko


1) Unitauti ja kevätväsy samassa paketissa yhtä aikaa :Z
Suurin osa viikosta on mennyt nukkuessa. Helppo pitää uuden vuoden lupaus kun silmät lupsahtaa kiinni heti kotiovesta sisään astuessa.

2) Väliaikainen hammas tipahti heti hammaslääkärin tarkastuskäynnin jälkeen =( ja tietty vei palat molemmista tukihampaista mennessään. Todellinen murheenkryyni!

3) Kipeät nivelet ovat olleet hyperkipeitä eilen ja tänään :) Harjoitukset meni istumiseksi. Näyttää varmaan tosi hassulta kun seison tasajaloin paikallani ja ylävartalo heiluu (Oma vikani kun en muistanut doupata eli kipulääkitä itseäni ennen treenejä). Ilmeisesti säänvaihtelulla on osuutensa asiaan.


4) Kuulin, että minusta pitää muokata vasenkätinen. Mitenhän sekin onnistuu kun testien mukaan olen äärioikeakätinen. Käviskö kynän heiluttelu miekan sijaan???



Yllä millin paksuinen hopealanka, jonka venyttelin lasipullon kokoisesta kiekurasta vähitellen kaulavanteeksi. Siihen tein sinisävyisen riipuksen hopeafoliohelmestä (Sinelli).

Joulun alla tein urakalla helmienkeleitä. Osan luovutin eteenpäin korvakoruina, riipuksina ja erilaisilla hakasilla sekä ihan sellaisenaan nauhalla ja ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti