sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Näpertelyn vimma

Kummasti uudet helmet ja nuorien suunnittelijoiden avustaminen pistää omiin aivoihinkin vauhtia. Jotenkin tuo mustien ja punaisten helmien värit jäivät alitajuntaan jo siksikin, että ne olivat aika lailla vähentyneet parin illan jälkeen. Vaikka kävin Nanassa täydentämässä varastojani niin heti mokomat loppuivat kesken. Olin ajattelut tehdä muutaman rannekorun kaulakorujen sijasta, mutta eivät suostuneet jäämään lyhyeen muotoon sopivien lisähelmien löytyessä.

Tässä eilisen illan television kuuntelun lomassa kootut helmikaulanauhat. Kumpikin sujahtaa nenän ohitse lukottomana. Puna-musta on koottu vaijeriin. Tähtihelmet on Nanasta, punaiset kultafoliohelmet Zenzulusta, onyksia ja musta helmi, jonka nimen dementikko on unohtanut (hopeisia kimaltelevia hippuja).



Vihertävän kukertavan kukkahelmet tulivat jonkin tilauksen mukana ja ovat pyörineet pitkään laatikossani, josta tenavat ovat niitä käyttäneet vähän kerrallaan pois. Kurpitsan malliset ovat Nanasta ja isommat ja pienemmät foliohelmet ovat vähän sieltä sun täältä. Helmet on koottu vihreään puuvillanyöriin.



Mörököllin äiti tykästyi tyttärensä punamustaan simpukka-lasihelmi rannekoruun. Tuleekohan käytöstä kovakin riita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti