perjantai 11. lokakuuta 2013

Yökyöpeli


Pitäisi oppia välttelemään lisäkiireitä silloin kun on muutenkin kiire, mutta oli niin upeat Idän Helmen kupariset korunosat ja satuin kerrankin juuri oikeaan aikaan katsomaan uutisia, että oli ihan pakko ilmoittautua mukaan arpajaisiin. Minulla on kolme suunnitelmaa sen mukaan millaiset osat arvonnassa sattuvat kohtalokseni, jos ensimmäinen arpa sattuu nappaamaan minut mukaan kisaan. 

Nämä osat halusin korun keskelle ja näytille siten, ettei mikään ole toista heikommassa osassa (esim. linkitettynä allekkain - yksi suunnitelma, toiset osat). Toteuttaminen on aina sitten eri asia kuin suunnitteleminen ja aika monta koruvaijerin pätkää käytin ennen kuin sain korun näyttämään suunnilleen siltä kuin olin alunperin ajatellut. Kokeilin helmilankaakin, mutta tulos oli liian lötkö, vetelä rimpula ja siima väärän väristä (kurkisteli helmien välistä liian voimakkaalla kontrastilla). Vuorokauden pidin korua kahden painavan kirjan alla ennen kuin kuvasin sen vaalean pöytäliinan päällä (ja tietty se taitoskohta on juuri keskellä ;). Koru oli valmis ajoissa, mutta tiukka lanka veti nappeja vinkuraan. 

Ylläolevan linkin kautta voi ihailla muita tuotoksia. Muut tekivät käteen sopivat mallit, mutta kaikkien korut olivat eri tyylisiä. Minulle kaulakoru on mieluisin ja käyttökelpoisin eikä jumbosija  harmita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti