maanantai 20. syyskuuta 2010

Raitoja ja tupsu

  Nämä raidat valloittivat sydämeni vaikkei väri olekaan suosikkejani. Vaaleanpunaista on niin vähän. Raidallisen akaatin (Helmisatama) toisella puolella on viuhkamainen kuvio.

  
 Heti tietysti piti pari riipusta väsätä. Akaatti ehti olla jo sunnuntaina kaulassakin keväisen kivikorun lenkissä. Näiden lisäksi ehdin näperrellä lisää korviskukkasia ja puolivalmiin rannekorun viheriäisistä kivistä, kristalli- ja makeanvedenhelmistä. 

Tänään oli kaunis syyspäivä. Taivas oli huikaisevan sininen silloin kun se ei ollut tummien pilvien peitossa. Omalta osaltani olin sisätiloissa aina silloin kuin taivaan hanat aukesivat. Kävin messukeskuksessa Expertin myyntinäyttelyssä katsastamassa kamera- ja tietokonetarjontaa. Nikonin osastolla sai näppäillä uusilla malleilla kuvia ja tottahan minäkin niillä leikin vaikkei kameratavetta tällä hetkellä olekaan. Tietokoneista en tullut yhtään viisaammaksi. Jos voitan lotosta, käyn hakemassa Samsungin näppärän lukulaitteen. Se on pienempi kuin Applen iPod, mutta joltakin ominaisuuksiltaan paljon näppärämpi kuin kilpailijansa ja mahtuu melkein taskuun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti