maanantai 21. kesäkuuta 2010

Voi kun täällä on kylmä!

Takaisin on tultu, mutta hui kun täällä on kylmä. Shanghaissa oli launantaina 40 asteen saunamaiset tunnelmat. Eilen oli pehmeä lasku, sillä aurinko paistoi ja lämmitti kotikoloni hieman alle 30 asteeseen. Tänään olen sitten penkonut lämpöisempää vaatetta esiin ettei tarvitse palella.
Jollakulla on ollut ilmeisesti kiire pakata ja lähteä kaukomaille kun täällä on kaikki paikat sekaisin. Eilen purin pakaasit ja tänään olen sitten lepäillyt kun vilustuin Tiikerinloikan retkellä kastuttuani lähes kokonaan rankkasateessa. Onneksi pahin päivä sattui tänään - köh köh ja nenä vuotaa - eikä eilen kun lennettiin takaisin.

Aikaerokin rassaa. Veto loppui vaikka kuinka yritin katsella vielä vähän televisiota. Tänä aamuna heräsin pirteänä kuin peipponen ja katsoin kännykän kelloa, joka näytti kymmentä. Luulin nukkuneeni tosi hyvin, kunes satuin katsomaan seinäkelloa, joka näytti vähän yli viittä. Jaa, känny oli vielä Kiinan ajassa. Puuhailin vähän sitä sun tätä kunnes iltapäivällä iski massiivinen väsy ja kömmin nokosille. Nyt pitäisi kerätä vähän voimia ja mennä kauppaan ostamaan jotain syötävää kun kaapissa on vain mustikkamehua. Teetä olen litkinyt kohta pari litraa, mikä on varsin erikoista kun minut tunnetaan kahvikissana.
Korut on Lijiangin kaupungista. Noita puisia olisi pitänyt ostaa tuomisiksi, mutta jostain syystä aina on hoppu kun pitäisi valkata tuliaisia. Kaulakorussa on voimakas magneettilukko.

5 kommenttia:

  1. tervetuloa takaisin ! hienoja koruja :)

    VastaaPoista
  2. Puukorut on tosiaan kivoja. Ostin itsekin muutaman puukorun lomamatkalta ja sain kuulla useamman saarnan siitä. Koruja ei kuulemma saa ostaa, jos niitä tekee itse. Yleensä en ostakaan koska jostain kumman syystä en siihen pysty mutta nyt löytyi pari, jotka oli pakko saada=)

    Otit sitten "muutaman" kuvan =) Oliko matka onnistunut?

    VastaaPoista
  3. Täällä uteliaana odottelen reissupostauksia! :P Lijiang oli ainakin minun mieleen ja Yunnan ylipäätänsäkin. Lensitte siis Shanghain kautta. Kävittekö samalla world expossa? Juu taitaa siellä Suomessa olla vähän eri vilpoisaa kuin täällä. Kyllähän täältä riittäisi löylyä vähän sinnekin. Puuh. :/ Toivottavasti aikaero hellittää pian.

    VastaaPoista
  4. Matka meni hyvin, joitakin pomppuja oli tiellä, mutta muuten verrattain tasaista kulkua.

    Koruja voi ostaa, mikäli ne ovat sellaisia, että itse ei pysty niitä tekemään (vielä;) tai muuten toteuttamaan tai sitten jos niistä saa jonkun idean. Tämän mukaan ainakin itse olen matkoilta tuonut koruja sen lisäksi, että jotain toin ihan raaka-aineiksi koska tällä kertaa emme käyneet sellaisissa paikoissa, että olisin voinut ostaa suoraan nauhoina helmiä.

    Jahka olen käsitellyt kaikki kuvat niin pohdin kirjoittamista lisää...

    VastaaPoista
  5. Sinulla ollut hieno matka, eihän täällä nyt kovin lämmintä ole ollut. Minä mökillä pari viikkoa oleillut tänään lähden kotia kohden.

    VastaaPoista