sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Syysvärejä

Nämä kuvat on otettu aiemmin lokakuussa. Tämä viikonloppu oli kaunis, aurinkoinen, lähes tuuleton ja oivallinen ulkoilua varten, joten ne sopivat näytettäväksi myös nyt, vaikka värikkäät lehdet ovatkin siirtyneet maahan.

Pakkasen puraisemat maksaruohot ovat viehkoja syysväritykseltään.

Sininen taivas kontrastina oranssille, punaiselle ja keltaiselle. Kuihtuneet kukat törröttävät itsepäisesti kohti aurinkoa kuin pienet tähdet.

Koskaan ei tiedä, millainen sää on tulossa kun ilmoittautuu kurssille monta viikkoa aiemmin. Tämän kummemmin en ole ehtinyt tätä syksyä kuvaamaan, mitä nyt kännyllä olen yrittänyt sohia kohti värejä. Odottelen sormet syyhyten sopivaa taskudigikameran tarjousta, jotta saisin repussa asustavan kameran taas käyttööni. Semmoista se on kun nakkelee tavaroitaan huolettomasti.

5 kommenttia:

  1. Ihania syysvärejä! Sama ongelma Rahikaisella, nimitttäin sen tasku digikameran kanssa. Nykyinen HP on epäluotettava, ja tahtoo mennä hermot sen kanssa. Zoomi on tosi köpö... Hyvää jatkoa sulle- korsi on upeita!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kamerani putosi kärsälleen viime syksynä ja nyt se tekee valokuvista pinkkiraidallisia ja se leviää koko ajan isommaksi. Kohta kuvat on retroja niin kuin 60-70-luvun kuvat, joista väri haalistuu.

    VastaaPoista
  3. Nyt luulisi tulevan kameratarjouksia joulun lähestyessä. Kauniita värejä syksy tuo tullessaan.

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Olen seurannut tarjouksia, mutta tällä hetkellä on valinnan vaikeus. On niin monta mielenkiintoista kameraa päätettävissä, minkä ottaisi. Se, johon iskin silmäni ei ole ollut tarjouksessa ;)

    VastaaPoista