torstai 6. elokuuta 2009

Vanajanlinna

Kesälomallani kävin katsomassa Vanajanlinnaa, joka toimii upeana hotellina lähellä Hämeenlinnaa. Se on mielenkiintoinen arkkitehtuurinen tuotos. Erinomainen vierailukohde kaikkille kauniista rakennuksista pitäville. Hotellin kotisivuilla on erinomainen historiikki rakennnuksesta ja paljon hienoja kuvia sen lisäksi että taustalla soi kaunis musiikki.

Jos sisätilat on kaunis kokoelma erikoisia yksityiskohtia niin puutarha on ihan yhtä kaunis. Söimme aamuisen välipalan terassilla kahvin kera auringonpaisteessa. Ikävä kyllä en päässyt tutustumaan kirjastohuoneeseen koska se oli suljettu. Jos sihteereille ja assareille järjestetään tutustumistilaisuus tähän hotelliin, ilmoittaudun oitis sille retkelle mukaan.

2 kommenttia:

  1. Kauniissa kohteessa olet käynyt, olen ollut kerran siellä häissä ja usein ajelen ohi pitäisi vain poiketa kameran kanssa.

    VastaaPoista
  2. Meidän piti tehdä vain lyhyt päiväajelu jonnekin ja sitten käytiin muistojen paikassa, josta oli kyltti Vanajanlinnaan, jonne mentiin siksi, etten ollut siellä ennen käynyt. Oli vaikea valita kuvia blogiin kun olisi halunnut esitellä ne kaikki.

    VastaaPoista