torstai 27. elokuuta 2009

Täpliä ja raitoja

Yksinkertainen ompelutyö kahdesta erivärisestä helmestä. Kiva ranteessa eikä häiritse työntekoa kun on ihon myötäinen. Prototyyppi oli vihreä. Sen ehdin jo kertaalleen hukata (kiitos hänelle, joka laittoi sen talteen kansallisoopperan parkkipaikan lyhdyn päälle), sillä lanka antaa hieman periksi ja venyy käytössä hieman. Siksi ompelin helmet renkaaksi, koska se ei tipu niin herkästi kuin prototyypin lukkoviritelmä löystyessään.

Ruskea lasihelmi savukvartsijäljitelmä (Luxonia) sekä kultaisen keltainen rengashelmi.

Putkilot Nanasta (taiteidenyön satoa), savukvartsijäljitelmiä sekä rengashelmiä HelmiQsta. Tämän korun vein eilen illalla kesäapulaisellemme, jolle tein kellertäviä koruja viime syksynäkin. Ajattelin jatkaa samalla linjalla.

Samaan paketiin lisäsin ao. korvakorut. Lamppuhelmet, joissa kiva spiraali sisällä ... mistähän olen ne napannut mukaani.

3 kommenttia:

  1. Kauniita koruja. Hyvä, kun on vielä olemassa rehellisiä ihmisä ja sait korusi takaisin :)

    VastaaPoista
  2. Iik, miten ihania koruja.Olen joskus itse tehnyt samanlaisia kun tuo ensimmäinen rannekoru.En kyllä enää muista miten tehdään mutta kiva oli kunnes hukkui.Itse en koru ihminen ole ollut, mutta tosi kauniita nuo ovat.

    VastaaPoista
  3. Kiitos.
    Rauni: Joku hyvillä hoksottimilla varustettu tajusi laittaa korun näkyvälle paikalle talteen. Ystäväni sen siitä bongasi ja antoi minulle. Etsinkin sitä, mutta väärästä paikasta.

    Timjamiini: Villihelmen sivuilla RAW rannekkeen eka rivi on tehty oikeastaan samalla tekniikalla. Oma koruni on vain pari suoraa pötköä ;)

    VastaaPoista