keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Pöpöjä ja makeanveden helmiä

Elämä on sangen merkillinen juttu. Se sisältää vuoden mittaisen kiertoajelun auringon ympäri. Toisinaan on sangen helppoa heittäytyä virran vietäväksi ja toisinaan tuntuu siltä kuin laskisi tynnyrillä Niagaran putouksesta joka päivä.

Viime viikon elämää häiritsi nuhapöpö, joka ensisijaisesti opetti, mitä tapahtuu kun nukkuu kellon ympäri, mutta tekee pakolliset liikeharjoitukset eli raahautuu mm. työpaikalle ja muihin sovittuihin menoihin. Kun kuutena yönä nukkuu monta tuntia enemmän kuin tavallisesti, ei bittielämä edisty. Moni varmaan ihmettelee kun sähköpostilaatikko on ollut TYHJÄ. Ensi viikolla sinnekin varmaan putkahtelee tekstiä kun olen lomalla. Jaksaa paremmin aivot toimia yöllä kun nukkuu aamulla pitkään eikä tarvitse miettiä, jaksaako töissä ajatella viittä asiaa yhtäaikaa.




Nämä mv-helmet menivät yllätyshäälahjaksi. Riippuvaiset korviin, rannerengas ja kaulanauha. Karamellin väriset helmet (Kaala Design) tituleeraavat tässä kultaa. Valkoiset ja pinkit ovat Helmiinan kaupasta. Kaikki kolme nauhaa olivat niin ihastuttavia ja laadukkaita, että taidan kääntyä oikeiden helmien faniksi vaikken niistä tähän asti ole erikoisemmin tykännytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti