perjantai 7. toukokuuta 2021

Uudet muuvit

Kuva ei ihan vastaa uusia muuveja, mutta on vähän sinne päin. 

 Ehdinkin viikolla pohtia kun kuminauhatasapainoliikkeet menivät tavallista paremmin, että mitä uutta aivo- ja nilkkatoiminnan haastamiseksi on tämän uusimman tapaamisen aikana tulossa. Joka päivä ei ole hyvä päivä ja sen totesin myös perjantaina kun sisäinen vatupassini ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Ostosapuskat omien pöperöiden sijaan ja heti on tasapainoaisti sekaisin. Unohdin leikata kynteni, joten yritin olla reijittämättä puolapuiden korvikkeena toiminutta ohjaajaani. 

Viimeksi kun tein steppilautatreenejä kotona purin saunasta sen lauteen osan, joka oli irroitettavissa ja lisäsin korkeutta puhelinluetteloilla. Viimeksi mainitut on historiaa, joten valtakunta saman paksuisista kirjoista ... 😄 No, ehkä käytän kotiportaita sen sijaan. Viidenteen kerrokseen kävellessä ehtii jokusen harjoitelman tehdä. 

Työmatkaliikunta, kotipihatreenit Asahin tasapainoliikkeiden ja Taijin merkeissä jatkuvat. Huomasin eilen, että olisi hyvä kaivella videoromppu esiin, jotta löytäisi kadonneet muuvit miekkasarjaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti