maanantai 15. kesäkuuta 2020

Asahi Vuosaari


Sen ainoan kerran kun satuin vilkaisemaan kaupan ilmoitustaululle, silmiini sattuivat sanat Asahi ja Vuosaari. Tiuku näytti silloin viittä. Kassajonossa tutkailin ryhmän tietoja Facebookissa ja ilmoittauduin ryhmään, sillä muuten en olisi saanut selville, missä ja milloin treenit olisivat. Kotona join vettä varttia vaille 6 ja ajattelin lukea uutiset syötyäni jotain. Kas, minut on hyväksytty ryhmään. Rastilan rannan tunti alkaa 18.00 tänään.

Sitten alkoi lennokas vartti, banaania vatsan suuntaan, vaatteet päälle, pikkureppuun vesipullo ja puhelin. Hirnu kipitys Rastilan leirintäalueen läpi oikaisten rannan suuntaan. Koska ranta oli täysi, olin arvannut oikein, ryhmä oudosti käyttäytyviä ihmisiä löytyi nurmikolta. Vähän myöhästyin, mutta ujuttauduin mukaan, joten oikea koipeliini aloittaa lakon. No kyllä se muun kropan perässä raahautuu sinne, minne minäkin. Sen vuoks vartenhan pari vuotta on mennyt vajaateholla Asahin ja Taijin suhteen. No, täytyy pitää silmällä ryhmää, jos pääsisi muillekin tunneille mukaan.

Tunnin aikana sää muuttui aurinkoisesta harmaan pilviseksi ja tuuliseksi. Tasalaitainen pilvimassa vyöryi alueen ylitse. Ehdin kotiin ennen sadekuuroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti