tiistai 17. joulukuuta 2019

Ovikuusi


Sain haasteen koristella työhuoneeni oven joulukuosiin. Se on niin harmaa ja monesti kiinni, joten keksisitkö jotain? Kysyttiin viikkoa ennen, mutta käytännössä koristeluaikaa oli vain yksi iltapäivä. Suunnittelua harrastin työmatkoilla ja itsenäisyyspäivän viikonloppuna löysin köynnökset. 


Päädyin sellaiseen malliin, jonka muksut pystyisivät itsekin rakentamaan. Maanantaina keräsin askartelulaatikkoni pohjalta tarvikkeita, joista kasasin koristeet kuuseen paikan päällä. Osa koristeita on kolmiulotteisia ja osaan on käytetty muita kierrätysmateriaaleja vuosien varrelta. 


Koska työpaikkani on monikulttuurinen, joulutervehdykset on naamioitu kuusen nuurelle lahjapaketeiksi. Koristenauhapurkki unohtui kotiin, joten piti vähän improvisoida.  


Lahjomattomat lapset tuomaroivat kuusen 2. palkinnon arvoiseksi. Ehdinkin puoli viikkoa ihmetellä, miksi postilaatikkooni on tullut suklaarasia. Selvisihän sekin kun raadin sihteeri kertoi joulukuusen olleen tuomareiden mieleen. 

Osat on kiinnitetty sinitarralla. Kaikki materiaalit, paitsi köynnöksen kiinnityspallukat, on kierrätettävissä uudelleen. Pohjat voi käyttää askarteluun, koristeet johonkin muuhun (ensi vuoden joulukortit 😉), tähti roikkumaan narun päähän ja köynnös johonkin muuhun joulukoristeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti