keskiviikko 24. tammikuuta 2018

24.


Osallistuin työpaikkani kautta viimeisellä hetkellä joulupuu keräykseen. Ihmettelin lahjapakettien kasan tarkoitusta kuusen alla kunnes joku keksi kertoa mistä on kyse. Kun pakettien luovutuksen aattona sain tiedon, ehdin 12 tuntia ennen aikamäärää kaivella varastojani. Sain neljä eri väristä korusettiä 12-14 -vuotiaille tytöille paketoitua mukaan. Punainen kokonaisuus jäi kuvaamatta. 

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Joulupuu-keräys järjestettiin jo 15. kertaa ympäri Suomea  paikallisten nuorkauppakamarien ja Keskuspuiston Nuorkauppakamari toimesta. Hyväsydämisten ihmisten avulla kerättiin tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Keräys toteutettiin vapaaehtoisvoimin joulukuun aikana ja lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti