sunnuntai 24. marraskuuta 2013

ELMA13

 Talouden alamäki näkyi tämän vuoden messuilla. Harrastelijoiden ja käsitöiden osalta anti jäi aika vaisuksi. Moni tuttu kauppias puuttui tarjonnasta kokonaan. Käsityön pinta-ala oli kutistunut melko pienelle alueelle.

 Marttoihin voi aina luottaa. Vanhoista kirjoista, lehdistä tai nuoteista saa upeita enkeleitä.Lakikirjasta saisi aikaiseksi aika monta ; )

 Autojen historiaa oli näytillä mukava määrä - vanhoja klassikoita ja nykyajan muotoilua linja-autoista matkailuautoihin ja kaksipyöräisiin.
 Rouva Pinkki eli Elvarin korujen luoja sattui samaan aikaan kahville kanssani. Pitihän se ikuistaa talteen. Hän puhuttelee minua omalla nimelläni ... eihän se tietysti ole vaikeaa kun inhokkivärini sattuu olemaan pinkki ;)

 Eläimiä tuntui olevan saman verran kuin ennenkin, mutta melkein jokaisella otuksella oli mat kilpailunsa.


 Hoitajat rapsuttelivat hoidokkejaan. Lehmät tuntuivat ottavan hälinän kaikkein rauhallisimmin. 

 Kaikki lapset ja lapsenmieliset saivat kokeilla, miltä tuntuu kun käyränokkainen lintuu istuu käsivarrella. Moni hento käsivarsi tarvitsi lisätukea, sillä linnun piteleminen "orrella" oli melkoisen raskas tehtävä. 

Rescue rekut tottelevaisuuskokeessa erilaisten ihmisten ohjattavana. 

1 kommentti:

  1. Olen samaa mieltä että kyllä lama on iskenyt askartelu puoleenkin. Viime syksystä jo huomasin että korttikaupassa hiljeni, onneksi on näitä vakkari joulukorttien ja muidenkin ostajia ja muutamia uusiakin aina ilmestyy. Ensi vuotta mietin (jos vielä jatkan korttien tekoa ;-) ) lähdenkö vain katselemaan/ostamaan tapahtumiin, onneksi ei ole ollut paikkamaksuja.

    VastaaPoista