sunnuntai 26. elokuuta 2012

Intohimona askartelu

Kaula- ja rannekoru mustikkakvartsista, joka on lasihelmi-imitaatio, mutta ah niin nätti.

Intohimoinen askartelija kävi tänään Suvilahden kattilahallissa tutustumassa paperi- ja helmitarvikkeiden uusiin virtauksiin sekä on jutellut ystäviensä kanssa. Olipa kiva tavata mm. "iso kanalintu" pitkästä aikaa ja jutella. Sekin tuli selväksi, että minä olen niin hiljainen enkä puhu mitään vai oliko se niin, että osaan istua hiljaa paikallani tarvittaessa.

Juu, helmiä tuli mukaani ... kuinkas muuten, mutta budjetti alittui (pankkikorttia ei käytetty). Paperiaskartelun puolella osallistuin enempi takapiruna kun pöytä oli joko täynnä tai varsinainen opetustuokio oli jo alkanut aina sattuessani paikalle. Kierrätyskeskuksesta sain hauskoja vinkkejä ruukun somistamisesta ja ketovetjusydämistä. Japanilainen kirjansidontakin vaikutti mielenkiintoiselta, mutta sitäkään en opetellut, luin vain ohjeen. Ei se niin paljon tavallisesta kirjansidonnasta eronnut, että olisi pitänyt taidot uudelleen opetella.

Helmiliinan putiikista jäi sen verran rahaa tähteeksi, että sain uteliaisuuteni tyydytettyä ja ostin kolme vyyhteä banaanilankaa. Koska helmiostokset oli tiukasti raamitettu niihin väreihin, joita ei varastossani juurikaan ole, sain rauhassa toteuttaa mielihalujani banaanilankojen kanssa. Sähäkkää lankaa, mutta tuskin kannatta kokeilla kuinka nopeasti neulurin saa piiputtamaan. Neiti P myi myös helmiä kierrätyslasista.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on banaanilankaa pari vyyhteä, en kyllä yhtään tiedä mitä niistä tehdä, kun en varsinaisesti neulo ;-D
    Mutta tuntuu suloiselta! Ajattelitko ihan puseron vaiko asusteita?

    VastaaPoista
  2. Varmaan virkkailen jotain ... tai nahkanauhan sijaiseksi koruihin ... vyyhdet on niin pieniä etten taida mahtua siihen puseroon ; )

    VastaaPoista