lauantai 18. kesäkuuta 2011

Carramba, mikä samba!

Viime lauantaina olin seuraamassa ja valokuvaamassa Helsingin Samba karnevaalia. Onneksi sain VIP katsomon varjoon liput, muuten olisihin tikahtunut ja läkähtynyt märäksi läntiksi. Tuskin olisi tullut montaakaan kuvaa sillä ihmisiä oli Espalla ihan tuhottoman paljon. Korvat soivat vielä illallakin, sen verran kovaa ämyrit kaikuivat. Lippuihin olisi kuulunut vielä iltaesityskin, mutta en jaksanut mennä enää sinne. Kälpin kotiin päivänokosille.

 Liisa Ihmemaassa -teema 



Espan puistossa oli pikkuväelle talutusratsastuskierros. Vahinko, että hepat olivat minikokoa, ehkä minäkin olisin muuten kivunnut satulaan ottamaan tuntumaa vanhaan harrastukseeni ;)
 

2 kommenttia:

  1. Kauniita pukuja! Lapset varmasti tykkäävät tuosta talutusratsastuksesta ja voin vain kuvitella että jos hevosen selkään kapuaisit niin olisit aivan taivaassa! :) Ratsastitko sinä paljon silloin aikaisemmin? Olet sen joskus kertonut, mutta on päässyt unohtumaan :/

    VastaaPoista
  2. Monta vuotta kerran viikossa, leireillä ja kursseilla. Viimeiset vuodet vuokrasin pari kertaa viikossa seniorikopukkaa, joka opetti vuodessa yhtä paljon kuin sitä ennen yhteensä. Ensi vuonna tulee vuosikymmen hevosetonta oloa täyteen. Aina joskus tulee hillitön hinku ratsaille, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt sopivaa tallia/hevosta mutkattoman matkan päästä kotoani. Huoleton on autoton tyttö eli olen sen verran laiskistunut vuosien aikana, että en enää jaksa pungertaa vuorokauden ympäri tolpillani yhden hevosteluiltaa varten.

    VastaaPoista