sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Korukoplan haaste: Intiaanin unelma

Selailin tammikuussa Korukoplan Magsin järkkäämää viimeisintä haastetta. En aluksi ajatellutkaan tilata lisää helmiä tai osallistua, mutta haasteen kaikille pakollinen ja yhteinen osa pisti aivot käymistilaan. Huomaamattani olin miettinyt omista ja HelmiQ:n tuotteista korua, joten jätin viime tipassa ilmottautuimisen haasteeseen. Lähtökohdakseni laition kuitenkin sen, että suurin osa materiaalista lölytyisi omista laatikoistani. Suunnitelmia tuli useampikin, mutta tähän päädyin osittain siitäkin syystä, että vetäisin peukaloni rikki pahvilaatikon reunaan. 

Pakollinen kaikille on tuo soikea korulinkki (HelmiQ) ja kaksi muuta valittua ainesosaa, jotka tässä ovat 12 mm turkoosit fasettihelmet, turkoosiputket ja 4 mm turkoosihelmet. Loput ovat omista kokoelmistani ja tupsu, viime kesän Kiinan matkan vaikutteita, on ostettu myös HelmiQsta, jonka väki yllätää minut aina nopealla toiminnallaan.

 Totesin joku aika sitten, etten itse omista sinisiä koruja vaan olen antanut ne kaikki lahjoiksi toisille. Väritys koruun lähti linkistä, johon halusin ehdottomasti tupsun. Lisäksi kaivelin 4 mm kvartsihelmiä, joista osa on värjättyjä sekä siemenhelmiä ja swarovskin kristalleja sinisen ja turkoosin sävyissä. Kokosin helmiä säännöllisessä rytmissä sekä epäsäännöllisesti poimimalla sattumanvaraisesti. Auringonpaistetta odotellessani julkaiseminen jäi iltapäivään. 

12 kommenttia:

 1. voi kuinka ihana tupsu-koru ! aivan lovely ! :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava, keveä ja leikkisä, raikas ja valoisa tunnelma, aivan huippu!

  VastaaPoista
 3. Tämä tupsu on tässä se jokin, hienosti sointuu mukaan.
  Kun vielä löytyy intiaanihenkeä niin olen myyty! Kiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Tämä koru muodostaa hauskan kokonaisuuden :) Kiva inkkari-fiilis tulee tästä!

  VastaaPoista
 5. Hauska :) toi tupsu kyllä luo tämän korun hengen.

  VastaaPoista
 6. Mags löysi korullesi oikean sanan, se on leikkisän raikas. Voisin kuvitella itseni hippi henkisessä rennossa vaatetuksessa tanssimassa hyvän festari musan tahdissa, sinun korusi kaulassa!

  VastaaPoista
 7. Mainio koru, erityisesti nuo putkiHowliitit on mun mieleen! Inkkarimeininkiä :)

  VastaaPoista
 8. heh..oikein nauratti kun avasin tämän blogisi ja näin tuon korun. Ensimmäisenä silmiini osui..no mikäs muu kuin tupsu.Tuo tupsu olisi pitänyt ehdottomasti jo veikata etukäteen olevaksi sinun korussasi :D :D Hieno kokonaisuus, tykkään ja hyvälle tuulelle tästä tuli !

  VastaaPoista
 9. Tupsu on hauska idea. Ja hauska ja kaunis on kokonaisuuskin, sekä rytmikäs:)

  VastaaPoista
 10. Leikkisä koru , jossa on ilakoitu helmien muodoilla! Ja tupsu kyllä kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
 11. Mites tämä sinun korukopla tekele on jäänyt minulta katsomatta. Tykkään noista putkihelmistä, värit ovat niin raikkaat ja tupsu on mainio. Hienoa

  VastaaPoista
 12. Kiitos ilahduttavista ja piristävistä kommenteista. Taisin jonnekin jo kirjoittaa, että minua hieman epäilytti, että vaivaako koruani sinisen sävyn anemia, kun näin muissa blogeissa muitakin värejä onnistuneesti yhdisteltynä.

  Jos löydän puhtaan sopivan värisen puseron, laitan tämän korun kaulaani viikonlopun käsityömessuille. En vielä tiedä, kumpana päivänä olen tulossa, mutta tahtoo sinne nyt, kun messukeskus jäi väliin sairastelun vuoksi.

  VastaaPoista