torstai 12. helmikuuta 2009

Postcrossing

Työtoverini haastoi minut mukaan postcrossingiin kun näki minun kirjoittavan "etana"postikorttia. No, vastaanottajalla ei ollut tietokonetta eikä ole sellaiseen edes koskenut, joten en voi olettaa hänen lukevan blogiani missään. Olen lähettänyt 5 korttia kuukaudessa ja saman verran on postiluukusta kortteja putkahdellut eri puolilta maailmaa. Viimeisen viikon aikana lähes päivittäin on posti tuonut iloisia yllätyksiä. Tässä yksi suosikeistani.

5 kommenttia:

  1. Onhan iloisen väriset kukat saamassasi kortissa.
    Jos ei etanapostia lähetettäisi, ei minunkaan korttejani paljon ostettaisi ;-)

    VastaaPoista
  2. Suomalaiset ovat kuulemma kovin aktiivisia tässä hommassa. Minä taas olen saanut monta korttia Yhdysvalloista.

    VastaaPoista
  3. Olen harrastanut postcrossingia jonkun aikaa, välillä innokkaammin, välillä laiskemmin. Noin 50 korttia olen lähettänyt ja saanut. Suomalaiset, amerikkalaiset ja saksalaiset ovat tosi aktiivisia, mutta itse olen saanut kortteja ihan joka puolelta, Kiinaa myöten. Mukava harrastus!

    VastaaPoista
  4. Hei! Eksyin sattumalta lueskelemaan blogiasi ja bongasin samantien että olet uusi postcrossauksen harrastaja. Itse olen innokas postcrossaaja, mulla on tällä hetkellä lähemmäs parisataa lähetettyä korttia - tykkään todella tästä harrastuksesta! :) Muutenkin kiva tämä blogisi, tulen uudelleenkin :)

    VastaaPoista
  5. Pitäisi laittaa helmikuun satsi maailmalle.

    Anu: Kortteja olen saanut, Euroopasta, Brasiliasta, Kiinasta ja Venäjältä.

    Marika: Kiva kun tykkäsit.

    VastaaPoista