maanantai 8. tammikuuta 2024

Olen kirottu!

 

Ulkona liikun nastakengillä, jotka riisun sisällä pois. Kävin hakemassa postia alakerrasta. Ala-aulassa säikytin sekä paikalla olleet aikuiset ja lapset kun sisäkenkä lähti liukuun, väänsi nilkan ja keikahdin selälleni. Ilman apulaisia kipusin tolpilleni. Jalkaan sattui, mutta oli kävelykelpoinen. Kävelin portaat ylös ilman ongelmia ja kävin hakemassa kylmähaudepussin laatikosta. Vaihdoin työtuolin ja istuin jalka ylhäällä. Koska  opastuksen aikana kävelyyn tuli uusia epämukavuuksia, varasin ajan yksityiselle lääkäriasemalle, ilmoitin asiasta esimiehelle ja kollegalle, joka joutuu minua tuuraamaan. Tosin kahden aikaan ensimmäinen vapaa aika oli vasta viiden jälkeen. 

Selvisin säikähdyksellä ja seuraavana päivänä muutaman aran paikan vähän siellä sun täällä. Vasen nilkka oli vain vähän venähtänyt. Sain kivan tukitossun, jota pitää käyttää kuukauden ajan ja uuden ilmapuntarin. Kepitkin olisin saanut, mutta kerroin juuri siirtäneeni kolmen vuoden takaiset tikut vaatekaapin takanurkkaan. Jumppaohjeetkin ovat tismalleen samat kuin pari vuotta sitten. 

Mutta mihin oikein liukastuin. Sitä ei tiedä kukaan. Vettä oli lattialla ulko-ovella, mutta ei kuperkeikka kohdalla. Muksuilla on erityinen tapa kuivata kädet ravistelemalla, joten saattoi siinä olla saippuaakin kaiken muun ohessa. Siivooja kävi hankaamassa sen käytävän osan, mutta mysteeriksi se hänellekin jäi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti