lauantai 28. toukokuuta 2022

Kässäfestarit


Sadepäivää oli hyvä viettää Kaapelitehtaalla Kässäfestareilla. Koronan aikana sisäpiha oli uusittu ja ne olivat saaneet lasikatteen.
Instagramissa (@tuulamaaria) ja YouTubessa virkkaus ja neuleohjeita julkaiseva Tuula Maaria kertoi sosiaalisen median sudenkuopista ja mitkä asiat vaikuttavat suosion algometriin tai mahdollisiin mainostuloihin. 


Haluatko persoonalliset tennarit? Käy tutustumassa Instagramissa @kenkämaakari tai www.kenkamaakari.fi

Tekijä Aleksi Lydman kertoi kaiken lähteneen omista liian isoista jaloista, johon ei löytynyt kuin mustaa ja valkoista perusmallistoa. Molla Mills kertoi kuulumisiaan ja uudesta kirjasta. Festareilla oli pieni näyttely kirjan malleista. 


Suomen ensimmäinen netissä toimiva käsityötarvikkeiden kirpputori lähti omista tarpeista myydä vanha asunto ja päästä eroon ylimääräisestä tavarasta ennen muutto. Facebookin myyntiryhmät eivät houkutelleet, joten syntyi Kässäkirppu.

Kässäkirpusta on kirjoitettu KaksPlussan blogissa tammikuussa 2022.

Minäkin löysin Kirpun pöydältä Auringonkukan väristä puuvillalankaa, joka on aina loppu vakikaupoissani. 

Kotiin lähti Vanerikon lankavahti, jonka lokeroihin voi säilöä lankojen lisäksi myös keskeneräistä helmitöitä. 

Mielenkiintoinen oli myös Urmas Veersalun esitys Himmeleistä. Hän käyttää jäviruokoa olkien sijaan. Joulukuusen korvaaminen himmelillä on ihan järkevää tosin kumpikaan ei mahdu minun kotiini. Hänellä oli valmiiksi pätkittyjä ruokopaketteja myynnissä, mutta itse taidan pysyä putkihelmissä. 
Lisätietoja Himmeli.net (kielet Suomi Viro)

Minulla kävi tuuri, sillä aina kun olin ulkona, sade piti taukoa. Muulloin satoi kuin saavista ja tuuli oli navakkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti