sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Todista ettet ole robotti

 
Tämä kuva on otettu ilmoitustaululta, hauskaa ja harmitonta työpaikan toimistotaidetta.

Olen tapelut blogin asetusten kanssa melkein koko talven. Asetusten mukaan minulla ei ole käytössä varmennetta, jossa pyydetään todistamaan ettet ole robotti jättäessäsi kommenttia. Joka tapauksessa blogi pyytää sitä aina kun kirjoitat kommentin. Kokeilin sitä itse vastatessani jonkun jättämään kommenttiin ja meinasin tuskastua ihan kokonaan. En saanut selvää kirjain- ja numerohirviöistä enkä siten jätettyä kommenttiani. ARG! Viimeksi leikkiessäni asetusten kanssa, sain helpomman näköiset tunnisteet kiemuroiden tilalle, mutta silti olen tyytymätön. En tiedä, milloin ja miksi robottitunnisteet ovat tulleet (tai tietysti voisin vetää johtopäätökset siitä, miten kommentteja on kirjoitettu ;). Aika on mennyt asetusten ja ohjeiden tutkimiseen. Kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle.

Olen käyttänyt senkin ajan lukemiseen, mistä tulikin mieleeni, että Kingin tiiliskiviromaani JFK:n salamurhasta ja aikamatkustamisesta on edelleen kesken. Viimeisillä sadoilla sivuilla mennään, mutta se on ollut lainassa pitkään. Painavaa kirjaa en viitsi lukea iltaisin. Jos nukahdan ja pudotan kirjan lattialle, sen sidokset saattavat hajota. Näitä surullisia opuksia tapasin yleisen kirjaston puolella aina silloin tällöin. 

1 kommentti:

  1. Pääsiaiskuvien päivityksetkään eivät toimi =(
    Kommenttikenttä ei toimi, vaikka todistan etten ole robotti. Aina pitää kirjautua sisään. Onko vika koneessa, käyttäjässä vai bittitaivaassa.

    VastaaPoista