sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevätpäivä

 
 
Tänään oli ensimmäinen päivä kun talvitakissa tuli kävelyreissulla kuuma. Muistin yks kaks, että matkalippuni taitaa mennä vanhaksi puolen kuun vaiheilla. Kun keli oli lämmin ja aurinkoinen kävelin tarkistamaan sinne päin, mistä aurinko paistoi kasvoihin. Aurinkokakkulat silmille ja suunta kohti länttä ja Puotilan metroasemaa. Rastila olisi ollut parin sadan metrin päässä ja Puotila on kymmenen kertaa kauempana. Kuuma tuli, mutta Prisman varjossa oli melkoisen viileää eikä aurinko lämmittänyt talojen välissä yhtä mukavasti kuin puiston vierellä varjoja ihaillen. Matkalippu menee vanhaksi huomenna. Kävelin myös takaisin :)
 
 
 
Lauantaina oli niin kova tuuli, että valitsin kauppareissun kohteeksi itäisen Columbuksen. Reppu tyhjänä on mukavampi kulkea myötätuuleen. Ei tullut ollenkaan kuuma. Kotiin tulin metrolla. En viitsinyt kantaa painavaa reppua ja kassia kävellen.  Keväisin iltapäivinä saa otettua näitä kivoja pitkien varjojen kuvia.
 
Jos joku kaipaa merkintöjä taijista, niin silloin kun ei ole ruokaa menossa kotiin, harjoittelen aina ennen sisälle menoa jonkun taijin sarjoistani. Jos on mukava keli ja harjoitus kulkee hyvin, saatan tehdä useammankin sarjan ja jopa Asahit pihalla. Asahia teen yleensä uutisten aikaan kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti