keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kohtaamisia

 Lomalta palattuani ihmettelin Kampin keskuksen ympäristöön ilmestyneitä lapsihirviöpatsaita. Niitä omissa ajatuksissani kierrellessäni jouduin feissarin kanssa naamatusten. Hän aloitti Suomen kielellä ja jatkoi sitten Englanniksi kunnes luki sujuvasti paidastani tekstin Vilnus ja päätteli, ettei tuo raukka ymmärrä yhtään mitään hänen hienosta puheestaan. Kumarsi ja poistui paikalta ennen kuin ehdin tajuta edes, mitä oli tapahtunut. Kannattaa siis kävellä uivelon näköisenä Helsingin keskustan alueella vieraskielinen matkamuistopaita päällä ;) Samaan aikaan Hietalahdessa oli Tall Ships Racen paatit ankkurissa, joten ulkomaalaisia vilisi kaupunkikuvassa melkoinen määrä. Meksikolaiset seilorit kävelivät paksuissa ja pitkissä takeissaan. Mahtoikohan heillä olla vilu?

 Mauu, tämä musta kissa puski jalkoihini kun seisoin, työnsi itsensä silitettäväksi kun istuin ja olisi ihan väen väkisin muuttanut minun kissakseni, sillä se seurasi kaikki ne kiemurat, jotka sinä iltana lämpöä pakoillessani taapersin. Sinne se jäi oven taakse maukumaan kun kieltäydyin päästämästä sitä sisään. 

 Jäin uteliaana tuijottelemaan raitiovaunujen vaeltamista kartalla maanantai-iltana Tennarin pysäkillä. Samalla seurasin lokkien kiistelyä popcorn laatikosta. Vuorotellen ne ahmivat purkin antimia. Purkkiin mahtui vain yksi pää kerrallaan, joten ei ihme, että nokkimisella oli kiirus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti