lauantai 2. helmikuuta 2013

Mykät koneet


MUR! Kotikoneeni HP on suuttunut televisiolleni Samsung eikä suostu näyttämään sisältöään ruudun kautta. Samsung on myös riidoissa DVD/VHS-laitteeni kanssa. Ensimmäinen ei toimi ja toinen näyttää kaiken punaisena. Jospa saisin aikaiseksi käydä hakemassa uudet kaabelit. On pienempi rahanmeno kuin uuden näytön hankkiminen. Siksi kaivelin nurkasta vanhan Advent läppärini, jonka päivitin ystäväni avustuksella Win7aan. Toimii jokseenkin sukkelammin kuin Vistassa kunhan ei käytä kahta järjestelmää päällekkäin. Aikansa kun tappeli niin sain vihdoin ja viimein läppärin kytketyksi uudelleen kotiverkkooni. Tulikettu toimii vikkelämmin kuin seikkailija, mutta silti taidan vielä testata kuukkelin selainta. Tosin tänä yönä olen taistellut koneiden kanssa tarpeeksi ... zzzz.

Tässä testikappale omaan ranteeseen. Lyhyeen vaijeriin rakensin jämä kristalleista ja vaijerinpätkästä. Mukavalta tuntui, joten saattaapi olla, että kokeilen muillakin väreillä. 

Niin, tietty kaikki korukuvat on HP:n sisuksissa. Ehkä muutama löytyy Buffalostakin ja kameroiden muistikorteilla. Kaivan esiin. Tosin pari rannekorua lähti maailmalle ennen kuin ehdin niitä edes kuvaamaan. Katsotaan jos saan "lavastettua" muutaman lähipäivinä.
Helmeilevää helmikuun jatkoa.

2 kommenttia:

  1. kaunis rannekoru, tuota systeemiähän on ihan pakko kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tietokoneen korjaaja tulee parin viikon kulutta katsomaan, mitä sen sisältä on hajonnut kun omilla ja hänen pikaneuvoillaan koneiden yhteisymmärrys ei korjaantunut.

    VastaaPoista