maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kuin keitettyä spagettia


Lauantain 2.7.2011 helletilastoa Rusinan kotona kello 16.00.

• Makuuhuoneessa 27 astetta
• Tupakeittiössä 31.9 astetta
• Ulkona 45.1 astetta
• Parvekkeella (varjossa) 60 astetta

Vertailun vuoksi tämän aamun tilastoa kun ikkunat ovat olleet auki koko yön.
* Makuuhuoneessa 25 astetta
* Tupakeittiössä 28.9 astetta
* Ulkona 19.7 astetta
* Parvekkeella (varjossa) 20 astetta

Ystäväni toi minulla saunamittarin parvekekäyttöön kun kerroin mittareiden räjähtelevän kuumuudessa. Nyt ei räjähtänyt. En saanut mittarista kuvaa, koska en halunnut avata makuuhuoneen ovea parvekkeelle.

On niin kuuma, ettei mitään jaksa tehdä. Ei huvita edes läppäriä aukaista kun sekin pahulainen tuottaa vain lisää lämpöä. Villakoirat haukkuu jaloissa ja kämppä on kuin pyörremyrskyn jäljiltä kun siivoaminen ehtyi juhannuksena alkaneeseen lämpöaaltoon. Onneksi arkisin saa vilvoitella töissä. Oispa kotonakin kaukojäähdystä tarjolla. Huokaus! Kuva kesäkuulta 2010 Shanghain helteestä. Taidan muuttaa hotelliin.

4 kommenttia:

 1. Ei oo ollu sulla helppoo, nyt onneksi tänään hiukan viileämpää. Oikein kuumalla ilmalla ei onnistu korttien teko, ääriviivatarrat kenkkuilee, silloin veivaan masiinaa ja stanssaan kuvioita varastoon.
  Viikonloppuna harrastin joessa kellumista, ei että oli ihanaa ;-)

  VastaaPoista
 2. Ulkona ja parvekkeella on ollut suhteellisen vilpoista, mutta koska kotini on kuin lämpöä varaava takka, on sisälämpötilat edelleen hellelukemissa. Muuten olen kyllä nauttinut vähän vilpoisimmista päivistä ;)

  VastaaPoista
 3. Ja pieni lisätilasto 7.7.11 klo. 21.30 ulkona, parvekkeella ja tuparissa asteita oli vielä yli 30 ja makuuhuoneessakin 26. Onneksi useimmat yöt ovat olleet alle 20 asteisia niin on unta vähän nukuttua varastoon.

  VastaaPoista
 4. Huh kuinka kuuma! Totta kyllä, että näillä helteillä ei oikein huvita mitään tehdä tai korkeintaan uimassa käydä! Se auttaa hetkeksi :) Yöt menee valvoessa, kun on niin kuumaa.

  VastaaPoista