sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kevät keikkuen tulevi

 Aurinkoisten päivien ansiosta lämpö mittarin elohopea pylväs on kivunnut kiitettäviin lukemiin. Ylimääräisen fyllingit on voinut jättää pois. Ikkunasta tihrustaen on näyttänyt siltä kuin puut viheriöisivät. Aurinkoisella kunto kävelyllä tarkempi tarkastelu osoittaa ikkunaiset havainnot oikeiksi. Pyhien alla lämmin kevätsade on aiheuttanut lähtö laskennan kesään. Puut ovat lykänneet silmut siihen kuntoon, että kohta tapahtuu vihreä räjähdys. Viitteitä siitä näkyy vähän joka toisessa puussa ja pensaassa.

Toinen varma merkki on moottori pyörien ja kesä autojen ilmestyminen katukuvaan. Kaksi pyöräisiä pörisijöitä on näkynyt lähinnä nyt pääsiäisen aikana, mutta kesä autoja olen kuvannut koko viikon. Kännykameraan on tallentunut kuvia rättikattoautoista muihin jänniin peltilehmiin. Volkkarin pikkubussia ihailin Hyvin´kään keskustassa jäätelökioskin parkkipaikalla.
Minä ja ohjelma olemme eri mieltä Suomen kieliopista....

4 kommenttia:

  1. Niin tuleekin ja pääsiäinen on ollut lämmin. Aivan ihastuttava tuo aiempi postauksesi turkoosi koru ja sitten tämä kelta-valkoinen ww-pakettiauto:)

    VastaaPoista
  2. Ihana keltainen volkkari! Siellä etelässä onkin kevät valtavan pitkällä, jos silmut jo vihertää. Kevät on kyllä ihanaa aikaa.

    VastaaPoista
  3. Kevät tuntuu tulleen rytinällä, ainakin tänne mökille. Poikakin kävi talviturkin heittämässä saunamökin jokiveteen.

    VastaaPoista
  4. Viime viikko oli aika vilpoinen, mutta keväiset ilmat tunkevat ympäristöön tullessani vanhempieni tykö ;)

    VastaaPoista