torstai 10. maaliskuuta 2011

Norsupaita

Tässä se vihdoinkin on valmiina. Ensimmäinen ihan itse opettajan avustuksella tehty villapaita. Neulottu viidestä kappaleesta ja kursittu kasaan. Kun itse tekee saa varmasti reilun pituiset hihat ja helman. Tämä ei ole mikään napapaita eikä puolihihainen. Tosin viime kevään mallikappale oli hieman pyöreämpi kuin tänä vuonna, mutta alla voi tuupata takin tai muuta vähäemmän kaunista piiloon. Olen paljon käyttänyt villapuseroita tuulitakin päällä puistossa viuhtoessani tuulimyllyn lailla taijin kuvioita. Olisi ehkä pitänyt silittää tai höyryttää ennen kuvaamista, mutta ryppyyn se olisi repussa kuitenkin mennyt. Leukalappu, kärsä ja muita pakkopaidan osia voi lukea 2010 maaliskuun kirjoitelmista. 

 Suunnitelmat ja todellisuus eivät aina kohtaa, mutta onneksi voi luovia ja irroitella langan loppuessa kesken =) Tämä pesunkestävä nappi löytyi viime viikonlopun käsityömessuilta. 

4 kommenttia:

 1. Hieno työ ja totta on että itse kun tekee saa tarpeeksi pituutta helmaan ja hioihin (osaisi vaan tehdä)

  VastaaPoista
 2. Taitavan opettajan auttavan käden kautta minäkin sain villapaidan tehtyä ; )

  VastaaPoista
 3. Heh. Minulla täällä 3 neulekonetta nököttää tyhjän pantteina, kun en enää voi allergialta kutoa:D Kivoja töitä ja kivaa hommaa tuokin. Ja saa liikuntaa samalla, ellei koneessa ole moottoria:D

  VastaaPoista
 4. Vain Rusinamoottori. Aika kevyesti olen ottanut viime aikoina enkä ole urakoinnut mitään isompia töitä, jotta en rasitu liikaa ;)

  VastaaPoista