tiistai 18. huhtikuuta 2023

Akateeminen kirjakauppa: Satu Rämö

 

Tänään oli Akateemisen kirjakaupan kirjailijahaastattelussa Satu Rämö esittelemässä dekkaritrilogiansa toista osaa: Rosa ja Björk. Kiva todeta kotona, että olisihan repun pohjalta löytynyt oikeakin kamera kun kännykästä loppui virta tämän kuvan jälkeen. Vähän jännäsin, että saanko kuvaa ollenkaan kun pimeni heti kuvan oton jälkeen. Sen verran vipinää koko päivän etten ehtinyt ladata akkua. No, mutta kuunteleminen oli tärkeämpää kuin kuvat. Ja nimmari kirjaan "Talo maailman reunalla". Yritin jäädä jonon viimeiseksi siinä onnistumatta, sillä olen liian kohtelias jäädäkseni höpöttelemään ylimääräisiä kun takana on liuta tulijoita. 

Satu Rämön kirjailijavierailu Rovaniemen kirjaston YouTube-kanavallaYouTube-kanavalla 14.4.2023 sisältää lavennettuna saman kuin Akateemisen kirjakaupan haastattelu. 

Tänään olisi ollut useampi mielenkiintoinen kirjailija suurin piirtein samaan aikaan. Runoilija peruutti sairastumisen vuoksi ja Vuosaaren kirjastossa sosiaalisessa mediassa suosittu Tiluksilla kirjailija. Kirjastot usein videoivat tilaisuutensa niille, jotka eivät voi tulla paikan päälle, joten nappiin meni tälläkin kertaa. Tosin en löytänyt linkkiä enää sitä etsiessäni (edit. 13.5.23). Lisään sen jahka jostain löytyy vastaava videointi. 

Pipanablogin Tiluksilla postaus

Tiluksilla Juutuubissa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti