torstai 23. huhtikuuta 2020

Puhelin hajosi




Puhelimeni lopetti toimintansa viime yön aikana. Se ei herättänyt aamulla eikä herännyt henkiin kahden laturin ja 7 tunnin latauksen jälkeen. Eilen otin ihan normaalisti kuvia ja siirtelin niitä paikasta toiseen. Takuuta vielä rutkasti jäljellä.

Ensimmäinen puhelin tuli minulle käytettynä ja toimi hienosti vielä 5 vuotta sen jälkeen kunnes akku loppui ja puhtia oli vain laturissa. Seuraava toimi 4 vuotta, minkä jälkeen näppäimistö alkoi temppuilla ja oli tarvetta joukkoliikennesovellukselle, jonka toiminta lopetettiin. Vanha älytön työpuhelin toimi 12 vuotta ja olisi toiminut edelleenkin, mutta työsuhde lopahti. Ensimmäinen älypuhelin jaksoi puhkua 7 vuotta kunnes ohjelmistopäivitykset sekoittivat sen. Uusi kesti 1 vuoden 1 kuukauden ja 25 päivää enkä tiedä mitä tapahtui. Ei ole tipahtanut eikä kolahtanut, on pidetty kuin kukkaa kämmenellä.

Aika laskettu helmikuun loppuun jolloin sen ääni pillastui. Kaikki äänet on minimillä, juuri ja juuri päällä ja silti tekstarin pip äänimerkki HUUTAA KUIN PALOPILLI. Tosi hyvä herätysääni aamuisin, mutta ei sen muita ääniä ole voinut pitää päällä ollenkaan. Olen soitellut takaisin aina kun olen hoksannut vastaamattoman puhelun. No nyt se vaikeni kokonaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti