torstai 30. toukokuuta 2019

Tennarissa krokotiilirokki soi





Kävin katsomassa Elton Johnin elämäkertaelokuvan isense-salissa. Korvatulppia en tarvinnut eikä korvat soineet leffan jälkeen. Tiesin ennestään Elton Johnin olevan jonkinlainen musiikin ihmelapsi ja olen kuunnellutkin radiosta balladeja. Hän ponkaisi musiikkiin hippusen liian aikaisin, joten hänen alkuhistoriansa on suurelta osin jäänyt pimentoon. Siksi pidin musikaaliksi muokatusta elämäkerrasta, vaikka pyörittelinkin silmiäni kun päästiin huumeiden ja muiden "virvokkeiden" sekakäyttöön. Nerous ja hulluus käsi kädessä. Jossain mainittiin, että muusikko on itse päässyt vaikuttamaan elokuvan sisältöön, joten se lienee suurimmaksi osaksi totuuden mukainen. 

Äänikokemus oli siis hyvä. Ennen elokuvaa valaistuksen värien vaihtuminen antoi katseltavaa vaikkei keskittynyt valkokankaan ryhmäpeliin älypuhelinappsilla.  

ISENSE on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti