sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Huurrekuorrutus

Hyvinkäällä puut (ja muutkin pinnat) ovat huurteella kuorrutettuja. Auringonpaiste saa kiteet kimaltamaan. Luonto on bling-asusteissa. Luin eilen junassa kirjaa enkä huomannut milloin ilmiö alkoi, mutta Helsingistä lähtiessä sitä ei vielä ollut. Nuppulinnasta alkaen luonto oli kiinnostavampi kuin kirjan teksti. Kuvaussormeni alkoi nytkähdellä, mutta kamera oli kotona. Pikku pokkarilla ja kermitillä sai otettua vähän vaikka sormet uhkasivatkin jäätyä kävellessä asemalta puistoreittiä.


Näiden jälkien jättäjä säikäytti minut katajaa kuvatessani. Välissä oli aita, mutta melkein jalkojen juuresta lähti pensaan alta litomaan. Jos olisi pysynyt paikoillaan, en välttämättä olisi edes huomannut kun huomioini kohdistunut paljon maata korkeammalle. Jäniksen aivoille oli ilmeisesti liikaa kun kumarruin aidan yli kohti lumi- ja huurrekuorrutetta.

 

3 kommenttia:

  1. Hienoja huurrekuvia, pitääköhän minunkin ottaa kamera mukaan kun Hämeeseen suuntaan kun meillä ei huurrekuvia saa. Hih, kumpikin pelästyi ;-)

    VastaaPoista
  2. Ota ihmeessä mukaan. Minulle kerrottiin, että Hyvinkäällä sade muuttui lumeksi ja pakkaseksi kun taas meillä oli sateesta taukoa. Sitten vasta tuli pakkasta ja lunta vähän kainosti ; )

    VastaaPoista
  3. Hyvinkään reissu siirtyi taas, mutta otan kameran mukaan kun "joskus" reissu toteutuu ;-)

    VastaaPoista