perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vio-letti


 Siniseen vivahtavat violetit värit ovat vinkeitä kuvattavia,


 kun valon säteiden kaltevuudesta riippuen sininen näyttää liilalta tai liila siniseltä.


Tämäkin lamppuhelmi on sininen ja siemenhelmet vaaleaa violelttia. Vain viinin väriset sydämet ovat säilyttäneet oman värinsä.

Näiden korujen innoittajana ovat olleet vaatteet. Ylin meni äidilleni ja alin oli oman hennon violetin värisen asun kanssa viikonlopun juhlissa.

6 kommenttia:

  1. kauniita, herkkiä ja utuisia kuin kesäyö :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan värisiä helmiä oletkin löytänyt, hienot työt.

    VastaaPoista
  3. lila on kyllä ihana väri. värjäsin juuri pesukoneessa muutaman vaatteen kyseisellä värillä.

    Oli muuten aika koukuttava ostos nuo nälkäpeli kirjat. Onneksi sain kolmannen osan kirjastosta heti kun olin lukenut kaksi ensimmäistä. Odottelu ei oikein tullut kyseeseen :)... ja nyt kun vielä pokkarin ilmestyminen viivästyi vuodella. Mikähän siihenkin on syynä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista! En tiedä mikä minuun on mennyt kun viime aikoina olen siirtynyt violettiin ja ruskeaan, mikä ei tarkoita sitä, että olisin hylännyt kirkkaat punaiset, keltaiset ja oranssit sävyt.

    Kirjastoon on minunkin mentävä saadakseni sen kolmosen luettavaksi. Muutaman kerran olen hipelöinnyt kaupassa sidottua kirjaa, mutta saanut nykäistyä sormeni pois ennen kuin huomaan lukevani sivua seitsemän kassajonossa. Elokuvatietokantaa selaillessani näin, että koko sarjasta on tulossa filmatisointi. Lisää katsottavaa on luvassa ; )

    VastaaPoista
  5. En ole nähnyt ensimmäistäkään elokuvaa. Olin kahden vaiheilla niin kauan, mennäkkö vai eikä katsomaan että eihän se enää edes ole näytillä koko elokuva...

    VastaaPoista
  6. Tietää sitten poikkeamaa pääkaupungissa. Tennarissa näyttäisi edelleen olevan näytillä. Tietty ei siihenkään varmaan enää kauan mene, että DVD tulee myyntiin. Nykyään kierto on paljon nopeampaa kuin ennen...

    VastaaPoista