lauantai 1. tammikuuta 2011

Kultaa ja kuutioita

Särölasikuutioista ja kullanvärisistä helmistä linkitetty pitkä kaulakoru. Tein myös korvakorut, mutta taisin unohtaa kuvata ne. Samaan pakettiin meni vielä oranssin väriset kilisevät korvakorut. Tätä kaulakorua on tehty pitkään ja hartaasti. Aloitin sen kokoamisen ennen flunssaa sohvalla löhöten ja tv-ohjelmia kuunnellen. Sitten tulin kipeäksi ja pelkäsin, etten saa sitä ajoissa valmiiksi. Kun räkävaihe meni ohitse, kasasin sitä pätkä kerrallaan joka ilta vähäsen. Ainoa koru, jonka sain tehtyä joululahjaksi marras-joulukuussa. Muut lahjaksi menneet korut olin tehnyt jo aikasemmin syksyllä. 

7 kommenttia:

 1. Kaunista, ilmavaa ja herkkuvärejä eli syötävän hyvän näköinen. Tätä kannattikin koota vähän pidempään.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihanat värit korussa! Vinkkinä, että jääkukka-asetelmaan voi kokeilla myös vaikka havuja, risuja tai mitä sitten keksiikään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, koruun on valikoituneet auringonlaskun värejä, koska saaja niistä erikoisesti pitää.

  Jääkukkia olen joskus kauan sitten tehnytkin kun asuin omakotitalossa. Kerrostalossa en niitä ole harrastanut.

  VastaaPoista
 4. Tässä korussa on kauniit värit!Ja lisämausteena nuo kuutionmuotoiset helmet. Kuutio muotona on mielestäni sellainen, joka ei ihan jokapaikkaan sovikaan. Tässä muoto toimii erinomaisesti!

  VastaaPoista
 5. Kuutiot on aina vähän ongelmallisia. Alun perin piti tehdä ihan jotain muuta, mutta katsotaan, jos kevennettynä saisi siitä vähän kevyemmän... ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit ja kivoja nuo kuutiot. Sinä oletkin ollut hyvissä ajoin liikkeellä joululahjojen kanssa, toisin kuin minä... mulla tuli todella kiire :D

  VastaaPoista
 7. Noh, miten sen nyt ottaa. Ne korut, jotka ehdin tehdä ennen nuhaani, lähtivät joululahjoiksi, mutta moni jäi kokonaan ilman kun en jaksanut touhuta taudin jälkeen entiseen tapaani.

  VastaaPoista