perjantai 18. huhtikuuta 2008

Kevään merkkejä


Pensaista tunkee lehden alkuja ja pulleita silmuja. Kevätkukat tunkevat maasta ja ovat aloittaneet kukintansa. Kirkkaan keltaisten leskenlehtien meri ja sinivuokkojen mättäät ilahduttavat varhaisten sipulikukkien kera loistollaan luonnonmerkkien seuraajaa. Puolikuuta peipposesta livertää riemukkain sävelin auringonpaistetta konsertillaan ja västäräkki heiluttelee kesäpyrstöään vähäsen. Auringossa päivät ovat lämpöisiä ja antavat esimakua kesän huumasta, mutta aukealla ja varjossa talvi yrittää lähettää hyytävän viileitä postikorttejaan.


Kulunut viikko on mennyt kuvien latausongelmien
parissa.
Siksi täällä on ollut hiljaista...

On sangen hämmentävää, että tästäkin postuaksesta on kadonnut kaksi kuvaa, eikä minulla ole mitään hajua, miten se on tapahtunut.

Jälleen kerran kirjoitusalusta ja esikatselu ovat prikulleen erilaiset ja sangen todennäköisesti lopullinen julkaistu teksti kuvineen muodostaa kolmannen kuvakoosteen (näytti kyllä ihan kelvolliseslta, vaikka kaksi ensimmäistä mallia ovatkin melkoisia sekasotkuja). Kilometrin pituinen huokaus ... olkoon omanlaisensa ... nyt en jaksa pohtia tietotekniikan outouksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti