lauantai 14. toukokuuta 2016

Maisemia

Kalliolle kukkulalle kipusin ja kapusin,  jotta löytäisin sen 4G kentän. Yhteydet oli päivällä ihan PIIP! Ja maisematkin ovat lähes kadonneet puuston kasvun ja vihreän räjähdyksen myötä. Pikkasen sain järveä näkyviin.


 Tietä ylös johdattelee miljoona ziljoonaa voikukkaa. Niitä on parin päivän aikana pulpahdellut joka mutkaan. Ei ole ainoa kukka, joka on herännyt kevään lämmön myötä. Ahomansikoita on iltapäivän myötä avautunut jokaiseen lämpimään paahteiseen paikkaan. Päivänkakkaroista löysin vain nuppuja, paljon niitäkin, mutten yhtään avonaista kukkaa.



Järvinäkymä rannalta. Siellä ei voinut istua kovinkaan pitkään, sillä tuuletus oli tehokkaampi kuin töissä. Puskissa oli lämmintä, mutta punkkien vuoksi pukeuduin tuulitakkiin. Liukas kangas estää kyytiläisiä tarrautumasta mukaan tai muurahaisten puremalta. 


Ilta pimeni ja viileni melko vikkelästi tänään. Yö on pikimusta. Eilen oli vain himmeä.  Ulos katsoessa näki tien ja autotallin. Tänään ei erota mitään. Auringonlaskua ei voi kehua kun ei sitä huomannut ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti