tiistai 8. joulukuuta 2015

Kirjallisuushaaste 1

Kirjahaaste. 
Päivä 1. Sain kirjahaasteen ja koska työkseni kuuntelen sanaa monikanavaisuus joka mutkassa, päätin kirjata haasteen tännekin.

Ensimmäisenä kirja, jota luen juuri nyt. Repussani matkalukemisena on tällä hetkellä Reijo Mäen pokkari Vares - Enkelit kanssasi. Jos Ehtoolehdossa (Ehtoolehdon pakolaiset - haastajan lukema kirja, jonka luin viimeksi) pyöritään helsinkiläisessä arkkitehtuurissa) ja ratikoissa, tutustutaan tässä kirjassa etsivän hommien bonuksena turkulaisiin kapakoihin ja niiden tarjontaan. Kirja alkaakin kaameassa kankkusessa ja yhtiötoverin murhalla sekä epäluuloisten poliisien vierailulla.
Yöpöydälläni on Parantavien ruokien opas, josta voi etsiä edellisen kirjan innoittamana apua vaikkapa krapulan hoitoon. Uutta romaania en ole iltalukemisen alle ottanut kun yritän saada luettua lainaamani tiiliskiven loppuun. Stephen King pureutuu aikamatkustamiseen ja John F. Kennedyn murhaan. Voiko menneisyydessä asua ja estää murhan vai pistääkö kohtalotar kapuloita rattaisiin? Onko aiottu muutos hyvästä vai muutatko samalla jotakin muuta, jolloin hyvä aikomus aiheuttaakin ratkaisevasti jotakin pahaa?
Ja tietysti joka päivälle on haastettava uusi kirjallisuuden ystävä.
Kerro tai kuvaa elämäsi kirjoja ja haasta joka päivä muutama kaveri mukaan.
1. päivänä kirja, jota luet nyt.
2. päivänä kirja, jota rakastit lapsena.
3. päivänä kirja, joka jäi kesken.
4. päivänä kirja, joka teki suuren vaikutuksen.
5. päivänä kirja, johon palaat aina uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti