lauantai 18. heinäkuuta 2009

Kukkaniitty kaulaan

Alennusmyynnistä bongasin nämä kivat korvikset. Niitä ylimääräisiä reikiä ei ole hommattu vieläkään, joten korua piti vähän parannella. Samana iltana lattapihdeillä nipistin koukun pois ja lisäsin yhden renkaan ja papukaijalukon. Nips naps ja koru muuttui paremmaks. Nyt on pohdin, mitä kivaa saan kehiteltyä toisesta korviksesta ;)

6 kommenttia:

  1. Se on vain näemmä ideoinnista kiinni että osaa tehdä pienin muutoksin kivoja juttuja, kuten tämäkin.

    VastaaPoista
  2. voi maharotoon! Tuos on kyllä näpertelimistä ollut moneksi tunniksi. Jestas, kun on kaunis <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Just sen näpertämisen takia toinen korvakoru roikkuu verhossa odottamassa ideaa, mutta onneksi sillä ei ole kiire minnekään ;)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi tässä tapauksessa pipanaemäntä, jonka pitäisi mennä jo nukkumaan ennen kuin valvoo taas vuorokauden ympäri...

    VastaaPoista
  5. Hyvä idea! Saisikohan tuosta toisesta korvakorusta rannekorun? Tai kaksi kuuden kukan korvakorua (silloin jäisi vielä neljä kukkaa ylimääräisiksi).

    VastaaPoista
  6. Korviksia ja rannekorua itsekin miettinyt. Rannekoru jäi kun en viitsi juottaa toista rengasta toiseen päähän korua. Kukat ovat kuin pieniä amuletteja. Korviksia rakastavalle ystävälleni olen ajatellut laittaa jotain, mutta antaa ajan kulua. Kyllä niistä vielä jotain fiiniä saadaan aikaiseksi.

    VastaaPoista