sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Musikaali: Poikabändi

Tampereen työväenteatterin komedia musikaali, joka kertoi ToiBoysin tarinaa 1990-luvun lamasta ja sen aiheuttamasta epätoivosta. 

Mitä ihmiset tarvitsevat synkkyyden keskellä? Toivoa ja iloa. 

 

Bändin menestysresepti :
Ulkonäkö
Liike


Näytelmän musiikissa oli mukaansa tempaava rytmi ja sävel sekä mehevät sanat. Vuoropuhelu oli nauruhermoja kutkuttavaa ja siihen oli poimittu aikansa stereotypiat ihmisten ennakkoluuloista äitien elämänviisauksiin ja musiikintuottajien talousajatteluun markkinavoimien sekä tuotteistamisen avulla.


Viiden ystävän matka maalaispojista menestysbändin suosioon. 
Mikä on loppujen lopuksi tärkeintä? Raha vai ystävyys?


Näytelmä on visuaalisesti loistava ja koko nykyajan näyttämötekniikka on otettu käyttöön lavastuksesta pyrotekniikkaan ja valjaisiin. 

Yleisön ikähaitari oli laaja nuorista senioreihin ja kaikilla oli hauskaa. Vieressäni istuneet ikätytöt hihittelivät kuin teini-ikäiset laulujen sanoituksille. 

Minulle tuli paljon suosituksia töistä ja sosiaalisen median kautta, joten olin onnekas kun sain varattua lauantain päivänäytökseen liput, jottei tarvinnut yöaikaan matkustaa kotiin tai hipsutella vanhempien luo yökylään. 

Näytelmää esitetään ainakin toukokuuhun 2020 asti. Linkki Tampereen työväenteatterin ohjelmistoon ja musikaalin kotisivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti