perjantai 23. elokuuta 2019

Uitettu koira


7.30
Odotin ukkoskuuron ohimenoa, kävin pihalla toteamassa sateen edelleen rankaksi ja kävin vaihtamassa vaatteita kotona ja otin sateenvarjon. 

7.45
Kadulla metroaseman edessä kuorma-auto ajoi vesiläpeen ja roiskutti koko suihkun päälleni. Kastuin alusvaatteita myöden. 

8.00
Takaisin kotiin vaihtamaan vaatteet ja kurakamppeet päälle. Nyt pääsin metroasemalle jokseenkin kuivin jaloin. Bussin takaovesta paineongelmia, seistiin joka toisella pysäkillä 5-10 min koska ajo takaovi auki on kiellettyä ja sateella vielä märkääkin. 

Töissä himpun verran vettyneenä 8.40. 
Kaaos alkoi melkein heti kun sain ulkovaatteet naulakkoon kuivumaan!

Iltapäivällä sain liikkua koulun alueella ilman taivaalta roiskuvaa vettä, mutta kotimatka viivästyi monitoimilaitteen huollon vuoksi.

16.50 
Sadekuuro iski sitten vielä kotimatkallakin. Olin juuri päässyt koulun pihalta metsään kun taivas aukaisi hanat. Jos olisi satanut lähtiessä niin olisin mennyt lähimmälle bussipysäkille josta bussit menevät keskustaan. Nyt olin kuin Nalle Puh, ihan märkä huh.

18.00
No ehkä oli hyvä etten tiennyt sadekuurosta mitään kun julkinen liikenne oli sekaisin keskustan alueella metroon tulevineen veden vuoksi. 



Järvi potkupallokentällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti