tiistai 18. syyskuuta 2018

261. Raikas aamu


Megahertsin rakennustyömaa aamuaurinkoa ja pumpulipilvitaivasta vasten.
Aikainen aamu oli kirpeän viileä, tuuleton ja sateeton.  Sitä ei huomannut kun juoksi metrolta puhelimen ääreen. Teknisen vian vuoksi, juna seisoi reilu 15 minuuttia Siilitiellä. Tämä viikko on alkanut vähän huonosti, sillä maanantaiaamuna metro pysähtyi kuusi kertaa Puotilan jälkeen. Luvusta puuttuvat metroasemat. 

Tänään käsityökerhon jälkeen hyppäsin metroon, kun taulussa luki Vuosaari. Mjoo, meni Mellunmäkeen. Hyppäsin Myllypurossa ulos ja matkasin seuraavalla takaisin Siilitielle, jossa todennäköisemmin ehtii seuraavaan oman suunnan junaan. Itäkeskuksessa pitää juosta portaita ylös ja alas, mutta Siilitiellä voi siirtyä laiturin reunalta toiselle.  Ihan varmasti tänään metro ei pysähtynyt Rastilassa ollenkaan, sillä havaitsin Vuosaaressa, että kuulutus pyysi poistumaan junasta. Istuin paikallani ja odotin kyytiä takaisin. 

Käsityökerhon teemaillassa oli Tunisialainen virkkaus eli koukkuaminen. Jos hyvin käy, minullakin on lämpimät omatekoiset lapaset. Tekniikka on tuttu Helsingin työväenopiston virkkauskurssilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti