tiistai 19. kesäkuuta 2018

172. Ukkoskuuro


Koska täksi päiväksi luvattiin epävakaista keliä, päätin "konmarittaa" omaan tyyliin  vaatekaappini. Kaikki vaatteet, joita kudelangat pitivät koossa (niin ihanan pehmeitä 😉) ja, jotka muuten tuntuivat kutistuneen vaatekaapissa, lähtivät kiertoon. Yksi kaappi jäi karsimatta ja ulkovaatteet katson myöhemmin. Samalla karsin kenkälaatikosta kaikki ne kengät, joita en ole syystä tai toisesta aikoihin käyttänyt.

Iltapäivällä ennen sade- ja ukkoskuuroja tuntui ilma jähmettyvän paikoilleen. Ei tuullut ja painostavan kostea sää tunkeutui parvekkeen ovesta sisään. Illalla vähän ennen ukonilmaa alkoi tuulla navakasti ja ilma raikastui. Tunti ennen välähdystä ja pamahdusta taivas meni pilveen ja piti ottaa valaistus avuksi.

Pari neulepaitaa, joista muuten kovasti tykkään, voisi pestä 60 asteessa ja katsoa, miten niille käy. Jos huopuvat sopivasti, niistä voisi tehdä "Tuunaajamutsin" mallilla uuden tilkkupaidan. Samaa voisi yrittää soveltaa myös puuvillaneuleilla kasvattamalla tynnyrin ympärysmittaa.

Löysin myös pari viikkoa etsimäni kuvaromput. Ihan looginen paikka, mutta niin hyvin piilossa, että en hoksannut ihan sieltä katsoa. Pikainen silmäys niihin ennen unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti