sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Ooooooooh!


Sain tällaisen Murmeli-Marikalta, jonka blogissa käyn herkuttelemassa silmilläni. Olenhan minä näitä nähnyt vähän siellä sun täällä, mutta hämilläni, että nyt myös omastani sain kunniamaininnan. Kiitos!

Ohjeen mukaan tunnustus pitää jakaa eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle ja kertoa kolme asiaa, joita rakastan sekä näyttää kuva, josta pitää kertoa.
 
Ensimmäinen kohta tulee olemaan supervaikea, koska niin kuin kaikki tietävät, innoittavia blogeja on niin paljon. Pohdin tilannetta ja lisäilen valintani viimoiseksi. 

Mitenhän tuon rykkäämisen muotoilisi, että saisi siihen kaikki rakastamansa asiat? Rapu ihmisenä rakasta kaikkia lähimmäisiäni (sukulaiset, ystävät ja tuttavien tuttavat), käsitöiden tekemistä valokuvauksesta muuhun näpertelyyn ja kulttuuria eri vivahteissa (kattaisiko tämä sitten lukemisen, elokuvat, musiikin, taijin, Kiinan, matkustamisen, Suomen luonnon ja kaiken muun kummallisen?).

Kuva on otettu tämän kesän Puolan matkalta kun kävin pikaisesti hytissämme ja totesin omaavani mitä mainioimman tuulikampauksen. Pohdin kauan kuvaa ja totesin, että kamera on se väline, joka mahdollistaa kaikkien kivojen ja rakkaiden asioiden ja ihmisten tallentamisen. Punainen bitti-ihme kulkee lähes aina mukana.


Valitut blogit pohdiskelun jälkeen:

Näihin kahteen blogiin on yhdistyneet minulle tärkeät asiat: valokuvaus ja Kiina. On kiva lueskella, mitä Kiinassa asuvat suomalaiset näkevät kun asuvat maassa. Varmasti paljon sellaisia asioita, joita matkailija ei näe, mutta yllättävän paljon myös sellaista asioita, joihin on itsekin törmännyt.

Miia O kurkistaa Kiinaan 


Viljonkka & tyttäret  

Käsitöistä seuraan sellaisiakin blogeja, joihin omat taitoni eivät riitä. Aina on hauska katsoa, mitä muut saavat käsillään aikaan vaikka itse keskittyykin lähinnä näpertelyyn. Optimistina uskon, että niistäkin voi oppia jotain vaikka kierränkin "sukkapuikot" kaukaa ja keskityn neulekoneeseen.

Helmiä ja neuleita 

Pappi puikoissa eli puikkopakin pastoroidut käsityöt 

Muitakin hyvän tuulen blogeja on paljon, mutta vaaleanpunaisesta taustasta huolimatta tulen aina hyvälle tuulelle vieraillessani tässä blogissa, joissa sanat tulvivat: Vikatikki 

Valinta oli todella vaikea. Sitä kai kertoo tämä miettimiseen mennyt pitkä aikakin. On blogeja, joissa käyn lähes joka kerran vilkuilemassa kun avaan koneeni: loistavia korublogeja, upeita valokuvaajia ja muita hersyvän hauskoja tuotoksia, mutta halusin valita hieman erilaiset blogit tähän. Helmityöt, kirjallisuus, valokuvaus, Kiina ja muut harrastukset löytyvät Blogilistan aiheenmukaisen luettelon mukaan. Lisään harvoin blogeja oman koneeni suosikkilistalle. 

4 kommenttia:

  1. Hihi, tämä oli kyllä vaikea mullekin... kun siis rakastaa lähes kaikkea ja lukee niin monia ihania blogeja ja toinen toistaan ihanampia kuvia on koneen kovalevy puolillaan! Valitse siitä sitten ;)

    Mutta jos totta puhutaan niin blogisi on kyllä ihanan inspiroiva... joskus tulee jopa huono omatunto, kun omat helmitarvikkeet on uskomattoman vähällä käytöllä... mutta aina välillä blogissasi vierailun jälkeen kaivelen helmitarvikkeeni esille ja suunnittelen seuraavia projekteja :D Eikös se ole niin että huolella suunniteltu on puoliksi tehty? :D

    VastaaPoista
  2. Marika: Voin vinkata, että osa koruista on saattanut olla pitkäänkin "varastossa" koska olen tehnyt ne ajat sitten, mutta ovat odottaneet oikeaa hetkeä ja omistajaa. En minä ole läheskään yhtä tuottava kuin blogini antaa ymmärtää ;) Näpertely kulkee samaan tyyliin kausittain kuin kaikki muutkin tekemiset, mutta kieltämättä syntymäpäivät rytmittävät tuotoksia ja jotkut helmet putkahtavat kuin itsestään koruiksi kun taas joidenkin kanssa miettii, että mitä ihmettä olen ajatellut tuostakin tehdä...

    VastaaPoista