sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Pyrytaidetta

Pöpö viikolla katolta pudotettiin lunta. Suurin osa kasautui tietenkin niille sijoilleen. Takaovelta näkymät ovat tällaiset. Lunta on parhaimmillaan kaulaani asti. Eipä ole tähän asti kertaakaan ollut näin paljon lunta tässä osoitteessa. Kuilu on pyörätuolin levyinen. Naapuriportaan kulkuväylä on kapeampi.

Makkarat ovat kiipeilytelineellä ja muodostavat tasaisen katon fysiikan lakeja uhmaten.


Rivitalon katolla lumipatka roikkuu kuin venytetty valkoinen lakana osittain tyhjän päällä.


Samoin kiertyy lumivälly varastorakennuksen räystään ylitse.


Pikkupihan aitauksen parruille on kertynyt lunta samanlaisiksi makkaroiksi kuin kiipeilytelineellekin.

Puolen tunnin kauppareissulla hyytyi ensin kamera ja lopulta tuulta päin kävellessä naamakin. Irvistykseen jäätyneellä naamalla oli hyvä pelotella puluja. Tulihan samalla hieman erikoiset chi kung harjoitukset vedettyä. Liikuntaa piisasi, vaikka siivous meni penkin alle.

2 kommenttia:

  1. luonnon taidetta on saatu ihastella tänä talvena, mutta tosiaankin.. hieman jäykkää hymyä on saatu, pakkasista johtuen ! hienoja makkaroita ! ihania kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ihailin Tiian blogissa puiden oksille kertynyttä lunta, joka tässä meren ääressä aina tippuu tuulen vuoksi pois puista. Parina päivänä olen suojaisissa paikoissa nähnyt näitä lumimakkaroita, joten ajattelin niistä ottaa kuvia. Nekin ovat ihan mielenkiintoisia.

    VastaaPoista